The Essence of Life

Denna exklusiva strandvilla med sin unika karaktär och charm är utformad med den allra högsta standarden. Det finns en stor privat pool, en fantastisk trädgård med direkt tillgång till den vackraste stranden på Koh Chang. Läget erbjuder fantastisk utsikt över öar, stranden och den hisnande solnedgången ...

Detta är en helt ny modern villa som ligger vid stranden med egen pool, 5 sovrum och 5 badrum.

Du har 20 meter egen trädgård längs stranden där du kan njuta i dina egna solstolar. Mot stranden vetter en stor altan och en privat infinity pool. Inne i poolen det finns sittplatser där du kan slappna av och njuta av solnedgången. Terrassen har ett stort matbord med plats för 10 personer.

Från terrassen kommer du direkt in till vardagsrummet. Där finns ett fullt utrustat kök med ett stort kylskåp, keramikhäll, mikrovågsugn och alla andra nödvändigheter. Det finns också en espressomaskin och kaffekapslar till försäljning.

På bottenvåningen finns också 2 sovrum. Den mindre av de två har en king size dubbelsäng med ett anslutande badrum. Den större sovrummet med en king size-säng vetter mot stranden och poolen. Till det sovrummet hör ett stort master badrum.

Från terrassen går en utvändig trappa upp till översta våningens terrass. Där  ligger 3 sovrum nås. De har alla king size-säng, platt-TV, TV-box och minibar. Alla tre har rymliga badrum. Två rum vetter mot havet och det tredje har utsikt mot golfbanan.

  • Parkeringsplats för en bil och scooter på tomten
  • En kajak för två personer ingår i hyran
  • Villan kan bara hyras i sin helhet
  • Fritt Wi-Fi i hela villan
  • Vår villa manager ordnar allt extra som ni behöver. Säg bara till.

Huset städas och bäddas varje dag av städare som talar engelska. Handdukar byts ut vid behov. Sängkläder byts regelbundet och för varje ny gäst. All service är precis som på ett hotell. Minibaren är fylld med vatten vid din ankomst. Elektricitet ingår i hyran.

Vår villa manager är bara ett telefonsamtal bort. Vid Beach Club finns dessutom mer vänlig personal som kan hjälpa dig att organisera allt det du behöver.

Det finns 3 restauranger inom gångavstånd, en av dessa levererar också mat till din villa.

Dygnspriser

Peak säsong  1 jan - 15 jan      29,000 THB
Högsäsong    16 jan - 15 maj   19,000 THB
Lågsäsong     16 may - 14 okt   12,000 THB
Högsäsong     15 okt - 14 dec    19,000 THB
Peak säsong   15 dec - 31 dec   29,000 THB

För ytterligare information är du välkommen att kontakta villa manager. Vänligen skriv till oss på engelska.